Kaftancıoğlu'ndan duygusal paylaşım: Tanıştırayım, Ada...

Kaftancıoğlu'ndan duygusal paylaşım: Tanıştırayım, Ada...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, MİT Kanunu’na muhalefet ettiği gerekçesiyle tutuklanan gazeteci Murat Ağırel’in kızıyla birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, MİT Kanunu’na muhalefet ettiği gerekçesiyle tutuklanan gazeteci Murat Ağırel’in kızıyla birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, “Babaları hukuksuz bir şekilde tutuklu bulunan sayısız çocuktan sadece biri… Bütün çocuklar gibi Ada’da babasına sarılacağı günü heyecan ve umutla bekliyor” diye yazdı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından Silivri Cezavi’nde tutuklu bulunan gazeteci Murat Ağırel’in kızıyla birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı.

“Tanıştırayım Ada… Babaları hukuksuz bir şekilde tutuklu bulunan sayısız çocuktan sadece biri…” diye yazan Kaftancıoğlu, “Bütün çocuklar gibi Ada’da babası Murat Ağırel’e sarılacağı günü heyecan ve umutla bekliyor. Çocukların hayatlarından çalıyor olmanın yürek sızısını da hepimize miras bırakarak” ifadesini kullandı.