Katliam gibi kaza! Ağıtlarla toprağa verildiler
Gaziantep ve Mardin’de peş peşe yaşanan iki ayrı trafik kazası Türkiye’yi yasa boğdu. Kazada ölenler bugün ağıtlar arasında toprağa verildi.
Türkiye dün yaşanan katliam gibi kazaların hüznünü yaşadı. Gaziantep'te yaşanan kazanın benzeri kısa süre sonra Mardin Derik'te meydana geldi.
Can pazarının yaşandığı kazada 1'i polis ve aralarında çocukların bulunduğu 20 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi ise yaralandı.
SOYLU, EMNİYET MÜDÜRÜ VE VALİ BÖLGEDE
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberinde Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Mardin'in Derik ilçesinde kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu.
CENAZE NAMAZLARI KILINDI
Yetkililerden kaza ve çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Soylu sabah saatlerine kadar hayatını kaybeden vatandaşların cenaze namazlarına ve defin törenlerine katıldı. Bakan Soylu daha sonra kazada hayatını kaybedenlerden vatandaşların taziye ziyaretlerinde bulunarak ardından hastanedeki yaralıları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.