Kayıp Narin'in annesi konuşurken yayın apart topar kesildi

Kayıp Narin'in annesi 'Daha önce dile getirmedim' diyerek dikkat çeken bir konuya değinirken, açıklamalarının ardından yayın apar topar kesildi.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in bulunması için kaybolan kızın annesi, Show TV'de yayınlanan 'Didem Arslan'la Vazgeçme' programına katıldı. Yayın, annenin sözleri sonrası aniden sonlandırıldı.

KURAN KURSUNA DİYE GİTTİ BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinden Kuran kursuna gitmek üzere evinden ayrılan Narin Güran'dan o tarihten bu yana bir haber alınamadı.

153302386-1.jpg

Narin'in nerede olduğunun belirlenmesi için ailesi, Didem Arslan'ın Vazgeçme programına başvurdu.

Ailesi, dün programın canlı yayınına katıldı. Ancak, annenin bir köpeğin zarar gördüğünü belirttiği sırada yayın aniden kesildi.

153345699-s-feda0dd44c985d1effff2e159578697797336dc8.jpg

KÖPEĞE EZİYET DAYINI ANLATIYORDU

Kayıp Narin'in annesi köpeğe eziyet detayını 'Daha önce dile getirmedim' diyerek anlattı:

"Baktım Enes ahırın yanında. 'Dün gece köpek benim hindimi yemiş'... Enes'i çağırdım. 2 arkadaşı da oradaydı. Dedim 'Yazık günah', dile getirmedim, dedim 'Belki benden şey yapılır'..."

153336464-s-3c74ffcb8b3323bd26e260b1bcbd3ebe1f31bde6.jpg

Annenin bu ifadelerinin ardından yayına apar topar son verildi.