
Kayseri'de Ülkü Ocakları İl Başkanı, MHP’li Belediye Başkanı'nı makam odasında darp etti
Kayseri'nin MHP’li Belediye Başkanı Baki Bayrak, Ülkü Ocakları Sarız İlçe Başkanı Mustafa İnce’nin belediyedeki işine son verdi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik ise Başkan Bayrak’ı makam odasında darp etti.
Duvar'ın haberine göre, Kayseri’de MHP’li Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, iddiaya göre 3,5 yıldır belediyede çalışan Mustafa İnce’yi işe düzenli gelmediği için işten çıkardı. Sarız Ülkü Ocakları İlçe Başkanı olan İnce bunun üzerine, durumu Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik’e anlattı. İnce’nin işten çıkartılması üzerine Çelik ve beraberindeki bir grup, Sarız İlçe Belediye Binası'nı bastı.
Başkanlık makamında, Bayrak ile Çelik tartışmaya başlarken o tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede Belediye Başkanı Baki Bayrak darp edilirken, Belediye Muhasebe Müdürü Osman Akpınar da yaralandı.
Gözaltına alınan Ülkü Ocakları İl Başkanı Çelik, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.