Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Van' çağrısı: "BOP Eş Başkanı ateşle oynuyorsun!"

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Van' çağrısı: "BOP Eş Başkanı ateşle oynuyorsun!"

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın seçimi kazanmasına rağmen mazbatanın AKP adayı Abdulahat Arvas'a verilmesine ilişkin AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi,

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın Belediye Başkanlığı'nı kazanmasına rağmen mazbatanın AKP adayı Abdulahat Arvas'a verilmesi kararına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

"VAN HALKI KARARINI VERDİ, SANA DA HALT ETMEK DÜŞER"

Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı mesaj şöyle:

"BOP Eşbaşkanı ateşle oynuyorsun! Bu ülkenin temelleri demokrasi üzerine kuruldu. Sen değil, efendilerin gelse bunu değiştirmeyecek. Van halkı kararını verdi, sana da halt etmek düşer. Demokrasinin ve adaletin gereğini yap kazanana mazbatasını ver!

"ARKANDAKİ KARANLIK GÜÇLERE SESLENİYORUM"

Senin şahsında arkandaki karanlık güçlere sesleniyorum: Türkiye Cumhuriyeti; laik, demokratik bir hukuk Devletidir, bunu asla değiştiremeyeceksiniz!

"ŞEREFLİ OL ELİNE TUTUŞTURDUKLARI KAĞIT PARÇASINI DERHAL YIRT AT"

Abdulahat Arvas sana da iki çift lafım var. Şerefli ol ve eline tutuşturdukları kağıt parçasını derhal yırt at! At ki Van'da alnı açık gezebilesin. Çocuklarının ve Van halkının yüzüne bakabilme fırsatını kaçırma!"

ekran-goruntusu-2024-04-02-223216.png