Kılıçdaroğlu, kitap yolladığı çocuklara seslendi: “Unutmayın ki bende o topraklarda yetiştim”

Kılıçdaroğlu, kitap yolladığı çocuklara seslendi: “Unutmayın ki bende o topraklarda yetiştim”

CHP LideriKemal Kılıçdaroğlu, kitap gönderdiği için teşekkür eden Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki çocuklara, "Sizlerin eğitimde fırsat eşitliğine sahip olduğunuz bir Türkiye için mücadele ediyoruz. Unutmayın ki; ben de o topraklardan yetiştim" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kitap gönderdiği için kendisine teşekkür eden Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki çocuklara, "Ben de gözlerinizden öpüyorum. Sizlerin dünyadaki akranlarınız gerisinde kalmadığınız ve eğitimde fırsat eşitliğine sahip olduğunuz bir Türkiye için mücadele ediyoruz. Unutmayın ki; ben de o topraklardan yetiştim" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba bugün öğle saatlerinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki Beren ve Bedirhan isimli çocuklara hediye ettiği kitapları çocuklara ulaştırdıklarını duyurdu.

Ovacıklı Beren, Kılıçdaroğlu'na "Kemal Amca, Ankara'dan gönderdiğin kitaplar için çok teşekkür ederim, ellerinden öpüyorum" diyerek mesaj gönderdi.

Beren’in mesajını gören Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından çocuklara, "Sevgili Beren ve Bedirhan, mesajınızı aldım. Ben de gözlerinizden öpüyorum. Sizlerin dünyadaki akranlarınız gerisinde kalmadığınız ve eğitimde fırsat eşitliğine sahip olduğunuz bir Türkiye için mücadele ediyoruz. Unutmayın ki; ben de o topraklardan yetiştim" diye seslendi.

kilicdaroglu-kitap2.jpg