Kılıçdaroğlu kurultay seçimini kazanmak istemedi mi? İmambakır Üküş'ten şok suçlamalar

Kılıçdaroğlu kurultay seçimini kazanmak istemedi mi? İmambakır Üküş'ten şok suçlamalar

Kemal Kılıçdaroğlu'na kurultay sürecinde çekilmemesi için baskı yapan İmambakır Üküş sessizliğini bozdu.

CHP Kurultayı'nda genel başkanlık seçiminin ikinci tura kalması ile Kılıçdaroğlu'nun çekileceği iddiaları ortaya atılırken gazeteci İmambakır Üküş'ün Kılıçdaroğlu'nu engellemeye çalıştığı anlara dair görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.

Tepkilerin ve tartışmaların odağındaki o isim Enver Aysever'in Youtube kanalına konuk oldu ve flaş açıklamalarda bulundu. Üküş şunları söyledi:

"KILIÇDAROĞLU GENEL BAŞKAN OLMAK İSTESEYDİ KURULTAYI ALIRDI"

"Kılıçdaroğlu genel başkan olmak isteseydi yapması gerekenleri yapardı ve bu kurultayı da alırdı. Genel başkan olmak isteyebilirsiniz ama bir seçim kazanmak istiyorsanız seçimin koşullarına uygun bir mücadeleyi yürütmek zorundasınız. Kılıçdaroğul yüzde 100 kazanacağı bir cumhurbaşkanlığı seçimini etrafındakileri aşamadığı için, ikincisi yüzde yüz kazanabileceği kurultayı kaybetti.

"ETRAFINDAKİ HERKESİ BİR TARAFA BIRAKIP KENDİ İLGİLENSEYDİ SEÇİMİ KAZANIRDI"

Kemal Bey etrafındaki herkesi bir tarafa bırakıp bir tek kendisi ilgilenseydi, il başkanlarını çağırıp kendisi konuşsaydı, kurultay delegelerini çağırıp konuşsaydı gene seçimi kazanırdı.

CANAN KAFTANCIOĞLU, OĞUZ KAAN SALICI, ZEYNEL EMRE GİBİ İSİMLERİ SUÇLADI

Bugün değişimci olan eski MYK üyeleri, bugün değişimci olmayan Kılıçdaroğlu'nun yanında açık veya örtülü yer alan Oğuz Kaan, Zeynel Emre'sinden Canan Kaftancıoğlu'na kadar hepsi Kılıçdaroğlu'na çok zarar verdi."