Kılıçdaroğlu, televizyon kanallarının yayınlamadığı "çeteler" filmini yayınladı: "Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler"
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımı anlattım. Kısa filmler bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti." demişti. Kılıçdaroğlu o filmlerin ilkini yayınladı.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı son videoda bir kez daha "beşli çete"lere seslendi.
418 milyar doların halktan çalındığını ve o parayı geri alıp halkın hizmetine sunmak adına neler yapacağını anlattığı kısa filmler çekildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, bu kısa filmlerin bazı televizyon kanallarınca isteyerek, yasaklarla yayınlanmadığını açıkladı.
Kılıçdaroğlu bu filmlerin ilkinin ise sosyal medya hesabından yayınlanacağını duyurmuştu. Bahse konu kısa film serisinin ilki Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından yayınlandı.
"418 MİLYAR DOLARIN HER KURUŞUNU SÖKE SÖKE ALACAĞIM"
Kılıçdaroğlu paylaştığı filme "Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler..." notunu düştü.