Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ'ı mı kastetti? "Sureti muhalif görünen yapılara dikkat edilmeli"

Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ'ı mı kastetti? "Sureti muhalif görünen yapılara dikkat edilmeli"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı üzerinden CHP'ye yönelik eleştirilere ilişkin konuştu. Kılıçdaroğlu, "muhalif görünen yapılara dikkat edilmeli" dedi. Peki CHP liderinin bahsettiği o yapılardan biri de Ümit Özdağ mı?

Atatürk Havalimanı'na dozerlerin girmesine muhalefetten peş peşe tepkiler geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve pek çok CHP'li milletvekili ve partili de aynı şekilde Atatürk Havalimanı'nın yıkılmasına eleştirilerde bulundu.

Ancak CHP'liler bu durumu eleştirirken dikkat çeken bir şekilde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı CHP'li milletvekillerinin geçmiş dönemde Atatürk Havalimanına ilişkin yaptığı konuşmaların belli kısımları kesilerek paylaşıldı.

YANDAŞ MEDYADAN AYNI DAKİKALARDA AYNI BAŞLIKLAR

Paylaşımların tarihleri ve zamanlarının birbirine yakınlığı ise dikkat çekici oldu. "havuz medyası" olarak adlandırılan iktidara yakın medya kuruluşları, internet sitelerinde, 16 mayıs tarihinde 10.46, 11.36, 11.43, 11,51, 11.55 saatlerinde hemen hemen aynı başlıklarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP eski milletvekili Gülay Yedekçi'yi hedef gösterdi.

ÜMİT ÖZDAĞ DA O VİDEOYU PAYLAŞTI CHP'Yİ HEDEF ALDI

Ve yine aynı tarihte saatler 11.49'u gösterdiğinde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın paylaşımı da dikkat çekti. Ümit Özdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Haziran 2018'de katıldığı programda Atatürk Havalimanına ilişkin yaptığı konuşmanın bir kısmını paylaşarak "CHP Genel Başkanı Atatürk Hava Limanı için yapılan Millet Bahçesi projesini AK Parti telefonlarımızı dinleyerek bizden çaldı diyor. Bu durumda bugün başlayan yıkımla ilgili bir sorununuz yok demektir." dedi.

 

TUNCAY ÖZKAN: PROJEYİ ÇARPITAN TROLLERİN BAŞINA KILIÇDAROĞLU KADAR TAŞ DÜŞSÜN

Arka arkaya çıkan haberlere CHP'den tepki gecikmedi. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, eski vekil Gülay Yedekçi'nin hedef gösterilmesine "Gülay Yedekçi arkadaşımızın projesini çarpıtan trollere diyorum ki, başınıza Kemal Kılıçdaroğlu kadar taş düşsün. Atatürk Havalimanı sizin hayal edemeyeceğiniz güzellikleri barındıracak kadar büyük. Hem havalimanı kalacak hem de o güzelliklere yeniden hayat bulacak." dedi.

"SURETİ MUHALİF GÖRÜNEN AMA..."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da tartışmalara Yedekçi'nin iktidar kanadı tarafından hedef alınması ve kendisine yönelik suçlamalara şu ifadelerle sosyal medya hesabından yanıt verdi: 

"Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Bu değişmez, ben alışığım. Ancak yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir. Sarayın troll içeriklerini yayanlara bakmak yeterli olacaktır kanımca."

 

"NEDEN BAHÇELİ VE ERDOĞAN'I ELEŞTİRMİYORSUN?"

CHP liderinin bu sözlerinin bir adresinin de yandaş medyanın yanı sıra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a da yönelik olduğu sosyal medya kullanıcıları tarafından konuşuldu. Birçok vatandaş Özdağ'ın paylaşımının altında buna yönelik "neden Bahçeli ve Erdoğan'ı hiç eleştirmiyorsun?" sorusunu yöneltti.