Kılıçdaroğlu'ndan Ege turu

Kılıçdaroğlu'ndan Ege turu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir takım temaslarda ve esnaf ziyaretlerinde bulunmak üzere Ege'ye gidiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın akşam saatlerinde Manisa'ya gelecek ve aynı gün Saruhan Otel’de konaklayacak. 12 Mart Cuma günü saat 11.00’de Saruhan Otel’de merkez ve İstanbul hattı üzerindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, saat 14.00’de partili Turgutlu Belediyesi’ni ziyaret edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu daha sonra saat 15.00’de Ahmetli İlçesi’nde parti lokalinin açılışını gerçekleştirerek esnaf ziyaretinde bulunacak. Saat 16.15’te Salihli Ziraat Odası’nda Ankara hattı üzerindeki mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirecek.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, saat 18.00’de CHP Salihli İlçe Teşkilatı’nın yeni binasının açılışını gerçekleştirdikten sonra Manisa’dan ayrılarak İzmir'e geçecek.

İZMİR PROGRAMI
Kılıçdaroğlu, 13 Mart Cumartesi günü ilk olarak sabah kahvaltısını hal esnafı ile yapacak. Kılıçdaroğlu kahvaltı sonrasında saat 9:30-10:30 arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Örnekköy Kentsel Dönüşüm Üçüncü Etabı'nın temel atma törenine katılacak.

Tören sonrası Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm Çalıştayı'na katılacak. 

Çalıştay'ın ardından özel yurt işletmecileri ile zirve yapacak olan Kılıçdaroğlu'nun İzmir Tabip Odası'nı ve Eşrefpaşa Hastanesi'ni ziyaret edeceği aktarıldı.