Kılıçdaroğlu'ndan elektrik faturaları hakkında yeni paylaşım: Dönülmez ise diğer adımları da atacağım...

Kılıçdaroğlu'ndan elektrik faturaları hakkında yeni paylaşım: Dönülmez ise diğer adımları da atacağım...

Dün 'zamlar geri çekilene kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim' çıkışıyla dikkatleri üzerine toplayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir paylaşım yaptı.

Fahiş elektrik faturalarına ilişkin yaptığı açıklamada, zamlar geri çekilene kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini duyuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş bir paylaşım daha geldi.

Kılıçdaroğlu'nun sözleri gündeme otururken; CHP'li Özgür Özel bugün yaptığı açıklamada ''Kemal Kılıçdaroğlu karanlıkta kalmayı göze almıştır. 2 Kasım’da, Abant’ta ne uyarı yaptıysa, ne söz verdiyse arkasında durmaktadır. Bir kurumsal karar almamış, aldırmamıştır. Kişisel protestosudur, Adalet Yürüyüşü gibi tek başına başlamıştır'' demişti. 

 

''İLK ADIMIMDIR''
Kılıçdaroğlu son olarak CHP'li Özel'in sözlerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntılayarak yeni bir açıklamada bulundu. 

''Bu konuda uyarımı aylar önce yapmıştım'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Bu konuyla ilgili ilk adımımdır. Bu hatadan ivedilikle dönülsün. Dönülmez ise diğer adımları da atacağım'' ifadelerini kullandı.