Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a fotoğraflı SADAT yanıtı

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a fotoğraflı SADAT yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "SADAT ile alakam yok" açıklaması sonrası Erdoğan'a cevap verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, SADAT'la ilgili iddialarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'fotoğraflı' yanıt geldi.

Partisinin haftalık grup toplantında açıklamalarda bulunan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "CHP’nin başındaki zat SADAT’ın önüne baskın yapar gibi gidip benzer zırvaları sıralamıştır. Bu çıkışın niçin şimdi yapıldığını iyi biliyoruz. SADAT’ın yöneticileriyle yakından uzaktan hiçbir alakam olmadığı halde bunu bizim şu anda kullandığımız adeta darbeci oluşum olduğunu söyleyecek kadar bu başkan terbiyesizleşiyor" demişti.

Sosyal Medya üzerinden açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Erdoğan “SADAT ile alakam yok” demişsin. Tanıştırayım, devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda solundaki 6. kişi SADAT'ın kurucusu. Silah tüccarı. Başkenti İstanbul, dili Arapça olan yeni bir devlet kurmak istiyor. Bu başdanışmanından dinlediklerini bize de anlat, aydınlanalım." ifadelerini kullandı. 

kk.jpg