Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan?

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz" sözlerine cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın "Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz" sözlerine cevap verdi.

Tarifeli uçakla yaptığı seyahatinden bir kareyi de paylaşan Kılıçdaroğlu, "Er meydanına gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım!" dedi.

"TARİFELİ UÇAKLA MI DOLAŞACAKSIN?"

Erdoğan, "AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, "Gelince uçakları satacakmış. Senden öncekiler de bunları söyledi. Devlet yönetmenin ne anlama geldiğinden haberin yok. Uçakları satınca devleti yönetmiş mi oluyorsun. Dünyayı dolaşacaksın. Neyle? Tarifeli uçaklarla mı? Otobüslerle beraber seyahat edersin. Ondan sonra da muasır medeniyetler seviyesine çıkarsın. Sen bu kafayla daha çok gidersin. Millet ittifakının diğer üyeleri de bunlardan farklı değil zaten. Aynı. Bunlardan bir şey olmaz." ifadelerini kullanmıştı. 

Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

Erdoğan “Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz” demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan? #HemenSeçim

Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi.

kk-tw.png

kemal-k.jpg