Kritik zirve öncesi son toplantı... Muhalefet liderleri İstanbul'un fethinin yıldönümünde bir araya geliyor

Kritik zirve öncesi son toplantı... Muhalefet liderleri İstanbul'un fethinin yıldönümünde bir araya geliyor

Altılı masanın muhalif liderleri mayıs ayı sonunda bir araya geliyor.

Altılı masanın muhalif genel başkanları 29 Mayıs Pazar günü bir kez daha bir araya geliyor. Kritik zirve öncesi muhalefet partileri birbirlerini ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret ederek, ay sonunda yapılacak liderler zirvesi öncesinde parti liderleriyle görüşmelerini bitirdi. 

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve son olarak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı parti genel merkezinde ziyaret etti.

SAADET LİDERİNİN SON ZİYARETİ DEMOKRAT PARTİ'YE

Ziyaretle ilgili paylaşım yapan DP lideri Uysal, "Bugün Genel Merkezimizde bizleri ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu'na nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

GÖZLER 29 MAYIS'TA

Şimdi gözler 29 Mayıs Pazar günü yapılacak altılı masa zirvesinde olacak. Daha önce 28 Şubat tarihinde yapılan toplantı iktidar tarafından eleştirilmişti. Bu kez de altılı masa İstanbul'un fethinin yıldönümü olan 29 Mayıs'ta yapılacak. Konuyla ilgili iktidar cenahından yine bir tepki gelecek mi merak konusu oldu.