Lütfü Savaş Hatay'da yeniden aday gösterildi! Gelen tepkilere yanıt verdi

Lütfü Savaş Hatay'da yeniden aday gösterildi! Gelen tepkilere yanıt verdi

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yeniden aday gösterilmesinin ardından aldığı tepkilerden de sonra ilk kez açıklama yaptı.

CHP yönetimi, 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş oldu. Savaş'ın adaylığını destekleyenler kadar tepki gösterenler de oldu.  

 Lütfü Savaş, yeniden aday gösterilmesinin ardından aldığı tepkilerden de sonra ilk kez açıklama yaptı.

Aday gösterildikten sonra ilk açıklamasını X hesabından yapan Savaş, şu ifadeleri kullandı:

"İlk Genel Başkanı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan partim Cumhuriyet Halk Partisi tarafından, yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak ilan edilmekten büyük onur duydum. Başta Sayın Genel Başkanım Özgür Özel olmak üzere, Kıymetli MYK ve PM Üyelerimize, Milletvekillerimize, Hatay İl Başkanımız Hakan Tiryaki ile İlçe Başkanlarımız ve Yöneticilerimize, Kadın ve Gençlik Kolları’nda görevli kardeşlerime ve değerli Partililerimize teşekkürlerimi sunarım.

Şehrimizde zor şartlarda yaşamaya devam eden ve şehir dışında olup kalbi Hatay'da atan tüm hemşehrilerime söz veriyorum;

yaşadığımız tüm acılara rağmen kadim şehrimizde yine aynı sofralarda tüm renklerimizle buluşacağız.

Önümüzdeki tek hedef, bilimin ışığında, yüksek azimle, yorulmadan bir ve bütün olarak şehrimizi güvenle geleceğe taşımak olacaktır."