Mamak'taki devir teslimde Veli Gündüz Şahin, Erdoğan portresine ne olacağını açıkladı

Mamak'taki devir teslimde Veli Gündüz Şahin, Erdoğan portresine ne olacağını açıkladı

Mamak Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı. CHP'li Veli Gündüz Şahin, görevi AKP'li Murat Köse'den devraldı. Devir teslimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresi ile ilgili yapılan açıklama dikkat çekti.

Yerel seçimlerde birinci parti çıkan CHP, uzun yıllar boyu kazanamadığı birçok ilçeyi de kazanmayı başardı. O ilçelerden biri de Ankara Mamak oldu.

foto-3.jpeg

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Mamak’ta oyların %52,91’ini alarak Mamaklıların büyük desteğini kazanan Veli Gündüz Şahin mazbatasını alarak görevine başladı.

VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN, MURAT KÖSE'DEN GÖREVİ DEVRALDI

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Yüksek Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak göreve başladı. Başkan Şahin, Mamak Belediyesi başkanlık makamına gelerek görevi Başkan Murat Köse’den de devraldı.

Samimi ve Mamak’a yakışır şekilde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Başkan Şahin, “Mazbatamızı aldık, yürüttüğümüz kampanyaya ve Mamak’a yakışır bir devir teslim töreni gerçekleştirdik. Görevi teslim aldığımız Sayın Murat Köse’ye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

foto-5.jpeg

"MAMAKLILARIN TERCİHİ BAŞIMIZIN ÜZERİNDEDİR"

Görevi devreden AKP'li Murat Köse ise o anları sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

"Güzel Mamaklıların tercihi başımızın üzerindedir. Milli irade tecelli etmiş ve Sn Veli Gündüz Şahin Mamak Belediye Başkanı olarak seçilmiştir, Kendisine ve İlçemize hayırlı olsun diyorum. Belediyede Siyaset, mazbatayı aldıktan sonra verilen sözlerin tutulması suretiyle aziz milletimize, ayrım yapmadan hizmette yarışmaktır."

"CUMHURBAŞKANIMIZIN RESMİ BURADA DURACAKTIR"

Devir teslimde ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresi ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. CHP'li Şahin önünde konuştuğu portre hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İlk Cumhurbaşkanımızdan son Cumhurbaşkanımıza kadar teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın resmi burada duracaktır. Devletimizin cumhurbaşkanı. Devletimize hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Son cümlem, halkımızın verdiği helal oyları asla haram bir yerde kullanmam ve kullandırtmam."