Manavgat'taki yangın mağduru vatandaşlardan şüpheli iki kişiye linç girişimi!

Manavgat'taki yangın mağduru vatandaşlardan şüpheli iki kişiye linç girişimi!

Manavgat'ta yangında mağduru vatandaşlar yangını çıkardığı iddiasıyla 2 kişinin aracını durdurdu ve aniden saldırmaya başladı.

Ara ara tekbir getirdiği görülen kalabalık jandarma aracının da önünü keserek 2 kişiyi indirmek istedi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Tepkilerin dinmemesi üzerine kalabalığın bulunduğu yere Bakan Çavuşoğlu da geldi. 2 kişi, zırhlı araca alınarak alandan çıkarıldı.


Manavgat ilçesinde hem yerleşim yerlerinde hem de ormanda 2 gündür devam eden yangın nedeniyle bölgede çok sayıda bina ve araç zarar görürken, binlerce hayvan da öldü. Bölgede evleri ve arazileri bulunan vatandaşlar ise Hocalar Mahallesi girişinde ormanı yaktığını düşündükleri 2 kişinin araçlarının yolunu kesti. Bir anda sayıları artan öfkeli grup, şüphelendikleri 2 kişiye saldırmaya başladı. 


Kimliği belirsiz 2 kişiyi, öfkeli kalabalığın elinden güçlükle alan jandarma ekipleri, ekip aracına bindirip bölgeden uzaklaştırmak istedi. Bu sırada kalabalıktan bazıları jandarma aracına bindirildikleri sırada bu kişilere saldırmaya çalıştı. Bazıları ellerine geçirdikleri taşları atmaya kalkıştı. Daha sonra bu 2 kişi jandarma tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Öfkeli kalabalık, şüphelendikleri 2 kişinin otomobiline zarar verdikten sonra devirip yaktı. Daha sonra itfaiye müdahale ederek, yanan aracı söndürdü.