Mansur Yavaş anket sonuçlarını meydanda duyurdu

Mansur Yavaş anket sonuçlarını meydanda duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara adayı Mansur Yavaş, anket sonuçlarını Sincan'daki mitingde açıkladı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Sincan'da açılışında yerel seçimlere ilişkin mesaj verdi. Burada konuşan Yavaş, anket sonuçlarına değindi.

"8 AYDIR BEKLEYEN TALEPLERİMİZ VAR, ALLAH'TAN KORKUN"

AKP yönetimini eleştiren Yavaş, “Hangisi doğru hizmet; beton plastik mi halkın para kazanmasını sağlamak mı?” diye sordu. Şimdiye kadar yapmak istedikleri projelerde engellendiklerini söyleyen Mansur Yavaş, “Belediye meclisinde 8 aydır bekleyen taleplerimiz var, Allah’tan korkun” diye sitem etti.

"YUKARIDAN BİRİLERİ YASAKLAMIŞ"

Yavaş, “Sayın cumhurbaşkanına gittim bir yerim eksilmedi, Ankara halkı için talepte bulundum, Ankara’daki ilçe belediyelerinin bir ikisi hariç hiçbiri daha benim makam odamı görmedi. Gelip kendi ilçeleri için bir şey istemedi. Lafa geldiğine her şey benim ilçem için derler. Hayır. Ben partizanlık yapmıyorum elimi uzatıyorum buna rağmen hiçbiri hiçbirisi talepte bulunmuyor çünkü yukarıdan birileri yasaklamış. Bunlar partilerini ilçelerinden de hemşerilerinden de çok seviyorlar. Halbuki seçildikten sonra particilik biter” ifadelerini kullandı.

"REKOR OY" MESAJI

“Anketleri görüyorsunuz, Ankara halkının kararı şu yönde hiçbir tarihte görülmemiş çoğunlukta rekor oyla inşallah destek olacaklar, öyle anlaşılıyor” diyen Yavaş, “Ama mecliste çoğunluğumuz olmazsa maalesef topal ördek muamelesi görüyoruz” dedi.