Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı mı?

Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına katılan Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı sorusuna 'Aday gösterilmek, isminin geçmesi bile insanın çok hoşuna gider. Onun haricinde böyle bir hedefim gerçekten yok. İşime iyi odaklıyım.' şeklinde cevapladı.

Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına katılan Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı sorusuna 'Aday gösterilmek, isminin geçmesi bile insanın çok hoşuna gider. Onun haricinde böyle bir hedefim gerçekten yok. İşime iyi odaklıyım.' diye yanıt verdi.

Fatih Altaylı'nın "Size gelecek dönem Cumhurbaşkanlığı adaylığı fazlasıyla yakıştırılıyor. Anketlerde yavaş yavaş en üste çıkıyorsunuz. Bugünkü ankette ilk sıraya geçmişsiniz." sözlerini yanıtlayan Yavaş, şunları söyledi:

"Aday gösterilmek, isminin geçmesi bile insanların çok hoşuna giden olay. Onun haricinde böyle bir hedefimiz gerçekten yok.

Mansur Yavaş: Belediyelerin topladığı yardım paraları devlette bekliyorMansur Yavaş: Belediyelerin topladığı yardım paraları devlette bekliyor. Ankette üstte çıkmak aday olmayı mı gerektirir. Gaibi ancak Allah bilir. Birisi diyor ki 'artık televizyonlara çıkmaya başladın' diyor. İnsaf 15 aydır çıkmadım.

İzin verin de anlatalım. İşime iyi odaklıyım. İyi bir belediye başkanı olmak istiyorum. Halkın gönlüne parayla pulla giremezsiniz. Geçen gün bir teyzeyi konuşturuyorlar, 'ben onu seviyorum' diyor."