Mansur Yavaş ekonomik krizle Ramazan'da da mücadele ediyor! Ucuz et satışı bu hafta o ilçelerde uygulanacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 1 Şubat’ta başlattığı uygun fiyatlı et satışı, Ramazan ayında da devam ediyor. Mobil Market bu hafta; Evren, Şereflikoçhisar, Balâ, Etimesgut, Çayırhan, Çubuk, Akyurt, Kalecik ve Pursaklar ilçelerinde olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentlilerin uygun fiyatla ürünlere erişimi sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından 1 Şubat’ta başlatılan uygun fiyatlı beyaz ve kırmızı et satışları, Ramazan ayında da Başkentlilerin ilgisiyle sürüyor. 

ekran-goruntusu-2023-04-09-135813.png

RAMAZAN AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Başkent Mobil Market aracı, Ramazan ayı sonuna kadar Başkent’in ilçelerini gezmeye devam edecek. Başkent Mobil Market, 10-14 Nisan günlerinde 11.00 ile 16.00 saatleri arasında Evren, Şereflikoçhisar, Balâ, Etimesgut, Çayırhan, Çubuk, Akyurt, Kalecik ve Pursaklar ilçelerinde olacak. Mobil Market’in programına sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

ekran-goruntusu-2023-04-09-135826.png

UCUZ ET SATIŞINA İLGİ GÖSTEREN BAŞKENTLİLERDEN ABB’YE TEŞEKKÜR

Hem merkez hem de çevre ilçelerde uygun fiyatlı et satışına ilgi gösteren Başkentliler, ABB’ye şu sözlerle teşekkür etti:

-Ali İhsan Zobu: “Ürünleri uygun fiyatlı satın aldığım için çok memnunum. Büyükşehir Belediyesi’ne ve Mansur Bey’e çok teşekkür ederim herkese yardımcı olduğu için.”

-Ali Önen: “Güzel bir uygulama. Belediye’mizden Allah razı olsun. Marketlere gidiyoruz ufacık şeyler alıyoruz bir sürü para tutuyor. Ramazan ayında burada uygun fiyatlı satış yapılması çok iyi bir uygulama olmuş.”

-Abdülkerim Sezer: “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sattığı et çok kaliteli ayrıca uygun fiyatlı satılması da çok güzel. Allah razı olsun Başkanımızdan.”

-Garip Sapaz: “Dışarıda et 300 lira, Büyükşehir 200 liraya satıyor. Emekli olduğum için bütçeme katkı sağlıyor.”

-Sebahat Azim: “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı uygun fiyatlı et satışı uygulamasından çok memnunum.”