Mansur Yavaş'ın o sözlerinin arkasındaki gerçek ortaya çıktı

Mansur Yavaş'ın o sözlerinin arkasındaki gerçek ortaya çıktı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, 981 personelin korona virüs takip sürecinde olduğunu açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, daha önce yaptığı açıklamada "Belediye koronadan kırılıyor" demişti.

Ankara’da son haftalarda korona virüse yakalananların sayısında ciddi bir artış yaşanırken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde de hasta sayısında korkutan gelişmelerin olduğu açıklandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin yaptığı açıklamada korona virüs nedeniyle takip sürecinde olan belediye personelinin sayısının 981’e yükseldiğini açıkladı.

Volkan Memduh Gültekin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde COVİD-19 nedeniyle takip süreci devam eden personel sayısı, tüm tedbirlerimize ve gayretlerimize rağmen 981'e yükselmiştir. Vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığı için tüm birimlerimizde ziyaretçi kısıtlaması uygulaması devam etmektedir.

MANSUR YAVAŞ’TAN UYARI GELMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, belediye meclisi toplantısında yaptığı açıklamada Ankara’da korona virüs salgınının son durumuyla ilgili konuşurken, Covid'den dolayı bu toplantının bile yapılmaması lazım” diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Belediye koronadan kırılıyor onu söyleyeyim size. Belediyede alınan tedbirlerden dolayı değil.

Daha bugün beni karşılayan koruma bir saat sonra korona çıktı. Mümkün olduğu kadar çabuk bitirelim meclisi.