Mansur Yavaş'tan 'tehdit' yanıtı: Ülkücü diye kimseyi çalıştırmayalım mı?

Mansur Yavaş'tan 'tehdit' yanıtı: Ülkücü diye kimseyi çalıştırmayalım mı?

MHP lideri Bahçeli’nin, “Mansur Yavaş dikkat etsin, arkasında bir ülkücü nefesi var” sözleriyle tehdit ettiği Mansur Yavaş'tan yanıt geldi.

  
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı Alparslan Türkeş anmasındaki saldırıdan sonra tehdit etmesiyle siyaset arenası ısındı. Bu sözlere ilk anlarda Mansur Yavaş'tan yanıt gelmedi ancak Kılıçdaroğlu ve Akşener çok sert tepki gösterdi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise “Bilinmesi gereken bir önemli husus, Sayın Genel Başkanımızın, Ülkücü kimliğinin gereği olarak kimseyi tehdit etmeyeceğidir” dedi.
Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan Mansur Yavaş son gelişmelere ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Yanlış yorumlanmaması için vakfın toplantısına katılmadığım gibi çiçek de göndermedim. Vakıf Genel Sekreterinin Belediyede görevli olması nedeniyle ilişkilendirilmiş olabilirim. Gençlik Parkı içinde bulunan salonumuzu istemişlerdi, uygun bulmamıştım. Yaşananlarla uzaktan yakından ilgimiz yok. Başka siyasi partilerin iç işlerine karışmam. Vakfın Genel Sekreteri bizde çalışıyor diye ilişkilendirme oluyorsa, belediyede çok sayıda ülkücü var. Ülkücü diye kimseyi çalıştırmayalım mı?”