Meclis'te yer yerinden oynadı... Hakaretler, suçlamalar, iddialar! Soylu ve CHP'liler birbirine girdi

Meclis'te yer yerinden oynadı... Hakaretler, suçlamalar, iddialar! Soylu ve CHP'liler birbirine girdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 CHP'li belediyi hedef alıp, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert söylemlerde bulundu. CHP'den Soylu'ya yanıt geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 CHP'li belediyi hedef alarak, "Mersin Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin, terör örgütlerine neler yaptıklarını haftaya basın toplantısıyla açıklayacağım" dedi.

 

"O ÇUKURA LAYIKSIN"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Soylu’nun bazı CHP'li belediyelerle ilgili öne sürdüğü iddiaya, “Bugüne kadar açıkladıkların yalan ve iftira çukurunda kaldı. Sen de o şerefli koltuğa değil ancak o çukura layıksın. Açıklamazsan namertsin” diye cevap verdi.

0a67afa9-7eac-4e55-a38d-61448169d32c-w.png

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

Soylu ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, "'Türkiye cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapıyor' iddiasını ispat etmeyen Kılıçdaroğlu "şerefsizdir" sözleriyle hedef aldı.

"CEVAP VEREMEYİNCE KÜFÜR EDİP KAÇTI"

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan da Soylu'nun sözleriyle ilgili Twitter paylaşımı geldi. Özkan şöyle dedi:

"Meclis tarihinde ilk kez Süleyman Soylu, muhalefet milletvekillerinin sorularına cevap veremeyince küfür edip plan ve bütçe komisyonundan kaçtı. Soylu, sorulardan ve yargıdan kaçamayacak meclis çatısı altında sorularımızı sormaya devam edeceğiz."

ekran-goruntusu-2022-11-18-234002.png