Mehmet Barlas'tan ilginç yazı: “Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur”

Mehmet Barlas'tan ilginç yazı: “Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur”

Sabah'ın başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü yazısında mutluluk tarifini AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerinden anlattı.

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sel felaketi yaşayan Rize ziyaretini anlatarak, “Türkiye'nin her tür mutsuzluğu ile uykusu kaçan bir seçilmişimiz var” dedi. Barlas, “Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur” ifadelerini kullandı.

Barlas, bugünkü “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın varlığı Beyaz Türkleri mutsuz ediyor” başlıklı yazısında Erdoğan ile yaşadığı bayramlaşma diyaloğundan bahsetti. “Bayram günü Cumhurbaşkanı ile telefon aracılığıyla bayramlaşırken, sesindeki kırıklığı hissettim” diyen Barlas, “Hemen açıkladı, ‘Rize'ye baksana, bu kent bu hale düşmüşken bayram sevincini nasıl yaşarım’ dedi. Dün de Rize'deydi Erdoğan...” ifadelerini kullandı.

Yazısının devamında Erdoğan’ın Rize’de yaptığı konuşmalardan bahseden Barlas, sözlerini şöyle noktaladı: “Türkiye'nin her tür mutsuzluğu ile uykusu kaçan bir seçilmişimiz var. Onu Kıbrıs'ta da, Azerbaycan'da da, Doğu Akdeniz'de de görebilirsiniz. Ve bilirsiniz ki, Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur.”