Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: İmamoğlu ile görüştüm, CHP'yi korku sardı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: İmamoğlu ile görüştüm, CHP'yi korku sardı

Yerel seçim startını vermek üzere Nazilli’ye gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yaptığı konuşmada muhalefeti hedef aldı.

Yerel seçim startını vermek üzere Nazilli’ye gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Belediye Meydanı’nda partililer ve vatandaşlara hitap etti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesine değinen İnce, "Geçen İmamoğlu ile 2 kere görüştüm. 'İstanbul'da sana yardımcı olalım' dedim. Bir şey talep ettiğimizden de değil. '25 sene sonra İstanbul'u kazanmışsın, bak burayı kaybetmeyelim. O yüzden destek olalım' dedik. Kendisi teşekkür etti, 'Oturalım konuşalım' dedi. Bundan sonra da CHP'yi bir korku sardı. 'Allah Allah niye destek oldu ki? Acaba geri mi gelecek' diye korku sardı. Yahu sakin olun bir şey istediğim yok. Ben memleketi geri kazanmak istiyorum o kadar. Memleket zengin olsun istiyorum. Bizim derdimiz memleket” diyerek tek hedefinin doğruları söylemek, Atatürk'e sahip çıkmak, Atatürk'ün hain dediklerine hain demek olduğunu söyledi.