Memleket Partisi'nde istifa dalgası sürüyor! O ilçe başkanı da Muharrem İnce'ye tepki gösterdi: "Kandırıldığımızı anladık"

Memleket Partisi'nde istifa dalgası sürüyor! O ilçe başkanı da Muharrem İnce'ye tepki gösterdi: "Kandırıldığımızı anladık"

Memleket Partisi Antalya Serik İlçe Başkanı Ali Kurt ve yönetimi Muharrem İnce'nin liderliğini yaptığı partiden istifa etti.

Memleket Partisi Antalya Serik İlçe Başkanı Ali Kurt ve yönetimi istifa etti.

ekran-goruntusu-2023-04-28-002648.png

Kurt yaptığı istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın sevgili hemşehrilerim 2 yıldır Serik memleket Partisi İlçe Başkanlığı mı kendi isteğim üzerine istifa etmişimdir 2 yıldır Emek verdiğim partimde Serik İlçe Örgütü olarak Demokrasi Sayın Muharrem İnce bize Demokrasiyi gösterememiştir Antalya İl başkanlığında fırıldağın olduğu yerde biz yokuz 2 yıldır yorduğum ilçe örgütünden ve Serik halkından özür dilerim kandırılmış olduğumuz anlaşılmıştır eski il Başkanım Ramazan Deniz ve ben olmak üzere bütün atatürkçüler diskalife edilmiştir demişti ya Kılıçdaroğlu'na hep atatürkçüleri bir kenara attılar O da bizi bir kenara attı memleket Partisi ile örgüt olarak yollarımız ayrılmıştır saygılar ve sevgiler Teşekkürler Serik demokrasi olmayan yerde durmamız sakıncalı"

ekran-goruntusu-2023-04-28-002703.png