Memleket Partisi'nden istifa eden üyelerden açıklama geldi

Memleket Partisi'nden istifa eden üyelerden açıklama geldi

Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi'nde 20 kişi istifa etti.

Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi'nde, İstanbul İl Yönetim Kurulunun iki üyesinin de arasında bulunduğu 20 kişi, partilerinden istifa etti.

Memleket Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Kağan Bahçekapılı, Beylikdüzü'nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, partiye katılma sürecini anlattı.

Bahçekapılı, partide atamalardaki işleyişi eleştirerek, bir grup arkadaşlarıyla durumu Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever'e ilettiklerini ancak bir çözüm bulunamadığını savundu. Kağan Bahçekapılı, amaçlarının Muharrem İnce'ye ve Memleket Partisine zarar vermek olmadığını dile getirdi.

Memleket Partisi eski kurucular kurulu üyesi ve İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Dönmez de Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever'i eleştirdi.

Basın toplantısında Bahçekapılı ve Dönmez'in de arasında bulunduğu 20 kişi, partiden istifa ettiğini açıkladı.

Basın toplantısında yapılan açıklama şöyle: ''Amacımız partimizin kurumsal kimliğini yıpratmak değildir. Amacımız yıllarca haklılığına inandığımız ve her şartta savunduğumuz Muharrem İnce ve sonunda kısıtlı şartlarda hayata geçirebildiğimiz partimize zarar vermek değildir. Aksine bizim amacımız siyasal hareketimizi bize yakışır kirlenmemiş, kişisel menfaatini partimizin önünde tutmayacak kadrolarla inşa etme çabasıdır. ''