Meral Akşener İzmir'den seslendi: "Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet. Duy Sayın Erdoğan, emekliye sevk edildin"

Meral Akşener İzmir'den seslendi: "Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet. Duy Sayın Erdoğan, emekliye sevk edildin"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ege'nin incisi İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda yurttaşlara seslendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın coşkulu İzmir mitingine eşi Tuncer Akşener ile çıktı. "Herkes eşiyle mitinge çıkınca ben de kocamı getirdim" diyen Akşener daha sonra yurttaşlara şu sözlerle seslendi:

ekran-goruntusu-2023-04-30-181705.png

"TARİHİ BİLMEYENLER 'GAVUR İZMİR' DEDİ"

"Tarih bilmeyenler Gavur İzmir dedi Gavur İzmir... Tarihini bilmezseniz bunu dersiniz ama İzmir insanlara gavur olmamayı öğreten şehirdir. İzmir bizlere 14 Mayıs gecesi eğer biz kazanırsak işgalci olacakmışız ya... İşgali sona erdiren İzmir. Bugün burada gördüğüm İzmir kararını vermiş. Atatürk'ümüzün bıraktığı emanete sahip çıkan İzmir. Bizi istismar eden, milleti bölüp parçalayan ve vatandaşlık satan, 10 milyon Suriyeliyi ülkemize dolduran bu harami düzene son verecek, onu görüyorum bugün.

"İZMİR'E 'GAVUR' DİYENLER CUMHURİYET KURUCULARINA 'İKİ AYYAŞ' DEDİLER"

Ama bir şey var. Şimdi İzmir'e gavur diyenler, cumhuriyet kurucularına iki ayyaş dediler. Sonra ne oldu? O iki ayyaş sözüne karşı önce kadınlar, sonra gençler ayağa kalktı ve 14 Mayıs akşamı inşallah ve gerçekten mutlaka 13. cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu seçilecek, kendisini alkışlarla makamına oturtacağız ama Sayın Erdoğan ve arkadaşlarını da nezaketle emekli edeceğiz.

"HER AİLEDEN 1 OY İSTİYORUM"

CHP seçmenine saygım sonsuz. Ama her aileden bir oy istiyorum. Bana söyleneneler kimseye söylenmedi. Bir anaya, bir babaanneye bir eşe söylenmeyecek ne varsa söylendi. Ağzımda tekrarlayamıyorum çünkü tüm kadınlara söylendi. Bize sürtük dendi, bana fosforlu dendi, bana kocasını aldattı dendi. Bu benim için ölümdü ölüm. İşte şimdi sizden hangi partiye oy verirseniz verin her aileden 1 oy istiyorum. Moralim için istiyorum. İradem için istiyorum. Ailem için istiyorum. Torunum için istiyorum. Tüm kadınlar için istiyorum. Çünkü bu kavgayı, bu mücadeleyi verebilmek için size ihtiyacım var.

Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet. Duy Sayın Erdoğan, emekliye sevk edildin."