Meral Akşener "Yok artık Erdoğan" dedi ve Erdoğan'ı topa tuttu!

Meral Akşener "Yok artık Erdoğan" dedi ve Erdoğan'ı topa tuttu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi. Akşener, "Yok artık Sayın Erdoğan. 'Böyle bir şey dememiştir' dedim, ama maalesef bunu da demişsin. Seni acilen ciddiyete davet ediyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi. Akşener, "Yok artık Sayın Erdoğan. 'Böyle bir şey dememiştir' dedim, ama maalesef bunu da demişsin. Seni acilen ciddiyete davet ediyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adıyaman'daki ziyaretlerine Besni ilçesinde devam etti. Akşener, vatandaşlar tarafından ‘Başbakan Meral' sloganları ile karşılandı. Esnaf ile görüşen Akşener, daha sonra Besni ilçesinde toplanan kalabalığa bir konuşma yaptı. 21 aydır ilçe ilçe, dükkan dükkan gezdiğini belirten Akşener, “Kamuoyuna mâl olmayan bir başka iş daha yapıyorum. Apartman zili çalıyorum. İnsanları dinliyorum” dedi.

“SEÇİM ZAMANI OYLARINIZ CEPTE KEKLİK OLMAYACAK”

Akşener, vatandaşa seslendiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

* Çırak çıkan hep birlikte siz oldunuz. Milletvekiline ulaşabiliyor musunuz? Yok. Milletvekiline ulaştınız, derdinizi çözdürebiliyor musunuz? Yok. Milletvekili bakana ulaşabiliyor mu? Yok. Bakanın kim olduğunu biliyor musunuz? Yok.

* Şimdi vatandaşla, milletle bürokrasinin bütün bağlarının koptuğu, kendinden menkul bürokratların, ne olduğu belirsiz danışmanların 5 maaş 11 maaş aldığı bir ülkede senin oğlun işsizse, senin oğlun-kızın atanamamışsa buarada bir yanlış var demektir.

* Bu harami düzeni, beraberce el ele verip seçmeni velinimet yaparak değiştireceğiz. Seçim zamanı oylarınız cepte keklik olmayacak. Sizin sorularınıza herkes cevap verecek.

VATANDAŞTAN AKŞENER'E: HIRSIZLARDAN HESAP SORACAK MISINIZ?

Bir vatandaşın, “Bu hırsızlardan hesap soracak mısınız?” sorusu üzerine Akşener, “Hırsızdan hesap sorulmaz mı kardeşim? Hırsız, adı üstünde hırsız” yanıtı verdi.

ERDOĞAN'A TEPKİ GÖSTERDİ: YOK ARTIK

Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada muhalefete seslenerek söylediği, “Ülkenin yönetimine talip olduklarını söylemekten vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını da hatırlatmak istiyoruz” sözlerine de sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Akşener, “Yok artık Sayın Erdoğan, ‘Böyle bir şey dememiştir’ dedim, ama maalesef bunu da demişsin. Çıkıp böyle abuk sabuk konuşuyorsun, sonra da ciddiye almayınca alınıyorsun. Seni acilen ciddiyete davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler