Meral Akşener'in 180 derecelik dönüşümü! Yine Ekrem İmamoğlu'na salladı

Meral Akşener'in 180 derecelik dönüşümü! Yine Ekrem İmamoğlu'na salladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Haliç Kongre Merkezi'ndeki İstanbul Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları aday tanıtım ve proje toplantısında konuştu. Akşener, İmamoğlu'nu hedef aldı.

"İSTANBUL'UMUZDA PROBLEMLER KRONİKLEŞTİ"

Akşener'in açıklamaları şöyle:

"İstanbul kadim bir şehir. İstanbul bizim için kutsal emanet demektir. İstanbul bizim için Türk tarihinin serveti demektir. İstanbul bizim için Türk milletinin gözünün bebeği demektir. Ne yazık ki o aziz İstanbul, dertlerin düğümlendiği bir şehir. İstanbul bugün deprem tehlikesiyle yaşayan bir şehir. İstanbul bugün sığınmacılarla dolan taşan, yoksullukla boğuşan bir şehir. Şimdiye kadar tüm Türkiye'ye olduğu gibi İstanbul'umuzda da problemler kronikleşti. İnsanlarımız ötekileştirildi.

"ÇÖZÜLMEYEN BİRÇOK SORUN VAR"

Bir şeyleri değiştirmeye çalışanlar da oldu. Sorunlara çözüm arayanlar da oldu. İstanbul'a hizmet etmeye çalışanlar da oldu. O yüzden hakkı hakka teslim etmek lazım. Şimdiye kadar İstanbul için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Ancak görüyoruz ki ne kadar çaba sarf edilse de hala çözülemeyen birçok sorun var. Hala yetersiz kalan birçok hizmet var. Çünkü siyasetin geldiği noktada İstanbul'a hep paranın şehri olarak bakıldı. İstanbul'a hep intikam aracı olarak bakıldı. İstanbul'a hep kariyer basamağı olarak bakıldı.

"BU ŞEHRİ SADECE AKLI İSTANBUL'DA OLANLARIN YÖNETMESİ GEREKİYOR"

Doğu ile batının birleştiği bu şehri iki ayağı yere sağlam basanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri sadece aklı İstanbul’da olanların İlgisi ve odağı sadece İstanbul’da olanların Amacı sadece İstanbul’un derdine derman olmak olanları yönetmesi gerekiyor. Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez."

"ELİ GENEL MERKEZLERİNDE GÖZÜ BAŞKA MEVKİLERDE"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştiride bulunan Akşener, "Bu şehri sadece aklı İstanbul’da olanların ilgisi ve odağı sadece İstanbul’da olanların Amacı sadece İstanbul’un derdine derman olmak olanları yönetmesi gerekiyor. Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez" dedi.