MHP'li Başkanın Çarptığı Turist Hayatını Kaybetti!

MHP'li Başkanın Çarptığı Turist Hayatını Kaybetti!

Antalya’nın Serik ilçesine ailesiyle tatile gelen MHP'li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’in otomobiliyle çarptığı İsviçre vatandaşı Damıano Hakan Vedova (47) yaşamını yitirdi.

Antalya'da Serik’e bağlı Kadriye oteller bölgesinde eşi ve 3 çocuğuyla tatile gelen Korkuteli Belediye Başkanı MHP’li Ömer Niyazi İşlek’in kullandığı otomobil, bisikletle aniden önüne çıkan İsviçre vatandaşı Damıano Hakan Vedova’ya çarptı.

Kazanın şiddetiyle yola savrulan İsviçreli Damıona Hakan Vedova ağır yaralı halde götürüldüğü ilçedeki özel bir hastanede, müdahaleye rağmen yaşamanı yitirdi.

Hakkında işlem yapılarak adliyeye sevk edilen Başkan İşlek, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

Olayla ilgili Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Başkan İşlek, şunları yazdı:

"Bugün, ömrü boyunca kimsenin yaşamak istemeyeceği bir olay ailemle benim başımıza gelmiştir. Eşim ve çocuklarımla beraber Serik ilçesinin Kadriye oteller bölgesinde trafik kurallarına uygun şekilde seyrediyorduk.

Aracım hız sınırını aşmadan seyrederken, bir otelin içinden kontrolsüz ve hızlı bir şekilde yola çıkan bir bisikletli aracımıza çarptı. İlk müdahalesi 112 ekiplerince yapılarak hastaneye kaldırılan İsviçre vatandaşı erkek, ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.

Bu üzücü olay sebebiyle ben, 7 aylık hamile eşim ve 3 çocuğum psikolojik olarak son derece olumsuz etkilenmiş durumdayız.”