MHP'li başkandan bomba itiraf: Zorla istifa ettirildim!

MHP'li başkandan bomba itiraf: Zorla istifa ettirildim!

Aydın’ın Karacasu ilçesinde 2019 yılında seçildiği belediye başkanlığı görevini sağlık sorunlarını gerekçe göstererek 12 Temmuz 2021 tarihinde bırakan MHP'li Zeki İnal'dan şoke bir itiraf geldi.

MHP'li Zeki İnal'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına, bir kadın takipçisi, "Başkanım sen hastayım diye ayrılıyorsun. Her gün bir yerde geziyorsun. Bu kadar heves varsa niye istifa ettirdiler? Anlamış değilim. De git otur be" diye yazdı. İnal ise bu yoruma, "Sağlığım çok şükür iyi, yerinde. Onu bahane ettirerek beni zorla istifa ettirdiler büyükler" şeklinde yanıt verdi.

ŞOKE EDEN İTİRAF

Aydın Ses Gazetesi'nden Özgür Dedeoluk'un haberine göre İnal, kısa bir süre sonra yazdığı cevabı kaldırdı. İnal'ın itiraf gibi sözleri Aydın'da şok etkisi yarattı. İnal'ı kim ya da kimlerin istifa ettirdiği merak konusu olurken, yorumuna ilave bir açıklama yapmamayı tercih edip "Büyükler" demekle yetindi.

İnal'ın bu sözleriyle MHP Aydın İl Teşkilatını mı yoksa Genel Merkezi mi kastettiği, Cumhur İttifakı ortağı AKPi'yi de işin içine katıp katmadığı belli olmadı. İnal, bu sözleriyle 12 Temmuz'da kendi imzası ile yayımlanan istifa açıklamasını yalanlamış oldu.

191020211601144255733.jpg