
Milletvekili porno izlerken yakalandı! Soruşturma açıldı
İngiltere'de iktidardaki Muhafazakâr Parti içerisinden bir milletvekilinin, meclisteki oturum sırasında porno izlediği iddia edildi. Vekile soruşturma açıldı.
İngiltere’de Avam Kamarası’nda iktidardaki Muhafazakâr Parti’den bir milletvekilinin, meclisteki oturum sırasında porno izlediği iddiası tartışmaya neden oldu.
İngiliz The Sun gazetesine konuşan ve o anlarda mecliste bulunan bir kişi, Yaklaşık 14 milletvekili bu duruma şahit. Hatta biri gözyaşlarına boğuldu. Umarım bir an önce onu bulurlar ve partiden atarlar.” dedi.
Muhafazakâr Parti Milletvekili Brandan Clarke-Smith ise iddiaların gerçek olmasının zor olduğunu çünkü Avam Kamarası’nda telefonun bile çekmediğini söyledi. Smith, "Ancak yine de biri bunu yaptıysa, sonuçlarına katlanmalıdır" dedi.