Monaco'da 'ıstakoz' vakasından sonra şimdi de Maldivler tatili! AKP'de şatafat krizi! Önce Şebnem Bursalı şimdi Hüseyin Filiz...

Monaco'da 'ıstakoz' vakasından sonra şimdi de Maldivler tatili! AKP'de şatafat krizi! Önce Şebnem Bursalı şimdi Hüseyin Filiz...

AKP'li isimlerin lüks yaşantıları ekonomik sıkıntılarla boğuşan Türk halkının dikkatini ve tepkisini çekmeye devam ediyor. Monaco'da pahalı ıstakoz yiyen Şebnem Bursalı'dan sonra bu kez AKP eski milletvekili Hüseyin Filiz'den 'Maldivler' paylaşımı geldi.

AKP'de Monaco'dan sonra bu kez de Maldivler krizi patlak verdi. AKP'li isim, Şebnem Bursalı'ya zehir zemberek sözlerle istifa çağrısında bulundu.

AKP'de 'ıstakoz' paylaşımı yeni bir tartışmaya neden oldu. AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakoz yemeğinin fotoğrafını paylaşması gündeme bomba gibi düştü.

MÜCAHİT BİRİNCİ, ŞEBNEM BURSALI'YI İSTİFAYA DAVET ETTİ

Önceki dönem AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci ise Bursalı'yı hedef aldığı zehir zemberek bir açıklama yapıp istifaya çağırdı.

640xauto.webp

"HESAP NE GELDİ? TÜRKİYE'DEN UCUZ MUYDU BARİ?"

AK Parti İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı, Instagram hesabından, Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca sosyal medyada adeta yer yerinden oynadı. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" diye paylaşım yaptı.

ekran-goruntusu-2024-04-14-140615.jpg

"SİZ GİDİP MONACO'DA ISTAKOZ YİYEMEZSİNİZ, HADİ YEDİNİZ PAYLAŞAMAZSINIZ"

Bursalı'nın paylaşımı parti içinde de tepki doğurdu. Önceki dönem AKP'li Mücahit Birinci, Bursalı'ya ateş püskürdü, istifaya çağırdı. Sosyal medyadan çok sert bir paylaşım yapan Birinci şunları kaydetti:

"Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter! Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da ISTAKOZ yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! 

O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz. Sizin bu tavrınıza, bu ruh halinize hangi parti uygunsa, oraya gideceksiniz! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok. Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir kardeşim! Burada artık bu tavırda olanlara yer yok!"

640xauto-1.webp

"MALDİVLER GÜZEL AMA TORUNLARLA BAŞKA GÜZEL"

Son olarak bir AKP isimden daha dikkat çeken bir paylaşım geldi. Son seçimde Çankırı'dan aday olup kazanamayan eski AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Maldivler'den fotoğrafını paylaştı. Filiz, paylaşımına "Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel" notunu düştü.

1024xauto.webp