Muhalefetten, sıcak bayram mesajları…

Muhalefetten, sıcak bayram mesajları…

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisi Genel Başkanları, sıcak bayram mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisi Genel Başkanları, sıcak bayram mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

meral-aksener-bayram.jpg

Muhalefet partisi genel başkanları, sıcak bayram mesajlarını, iyi dileklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla ilettiler. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte bayram hazırlığı yaptıkları fotoğraflarını da içeren bir paylaşım yapmış ve “Arefe günü Selvi Hanım ve benim geleneksel gece mesaimiz başlar. Her bayram tüm aile bir araya geliriz. Yarın birlikteyiz. İyi Bayramlar Türkiye!” demişti.

 

Bugün de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, aileleriyle birlikte oldukları fotoğraflarını paylaşarak bayram mesajlarını ilettiler. Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eşi, torunu ve gelini ile fotoğrafını paylaşarak, “Kalplerimizdeki bayram neşesini ailelerimizle paylaşmayı, sevdiklerimize sarılmayı özledik... Bugünlerin bayram sofralarına hasret kaldığımız son bayramımız olmasını temenni ediyor, Mübarek Ramazan Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

bayramlasma2.jpg

demirtas-bayram.jpg

Halen tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da avukatları aracılığıyla sosyal medya hesabından eski bir fotoğrafını paylaşarak, “Herkese sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum. Bayramınız kutlu olsun. Cejna we pîroz be. Roşanê şima pîroz bo” dedi.

bayramlasma-ali-babacan.jpg

Babacan da eşi ve çocuğuyla fotoğraf paylaşarak “Güzel bir bayram sabahından merhabalar” mesajıyla bayramı kutladı.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şu mesajı paylaştı:

 

“Aziz milletim, güzel memleketim; Tam kapanma günlerinde sevdiklerimizle aramızda bulunan mesafe; mübarek Ramazan ayı boyunca gönül bağlarımızın kuvvetini bizlere hatırlattı. Geride bıraktığımız her gün, bizi özlemlerimizi dindireceğimiz günlere biraz daha yaklaştırdı. Bugün yaşadığımız ekonomik olumsuzlukların, tutarsız yönetim anlayışının ve mantıksız uygulamaların üstesinden gelerek Yaşanabilir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. Maalesef İslam dünyası olarak; İşgalci İsrail’in Kudüs ve Gazze’de masum insanları ve tüm kutsal değerlerimizi alçakça hedef alan saldırıları nedeniyle bu sene buruk bir bayram sabahına uyanacağız. Fakat her ne kadar hüzün ve sıkıntılara gark olmuş olsak da unutmayalım ki; her bayram bir muştudur, yarınlara dair taze ve güçlü bir umuttur. Umutsuzluğu gönüllerimizden söküp atarak, her şeye rağmen bayramın sevincini ve neşesini önce kendimiz hissetmeli ve sonra da bayrama acıyla, gözyaşıyla ulaşabilmiş tüm kardeşlerimize bunu en samimi duygularımızla aksettirebilmeliyiz. Bütün kısıtlamaları aşan bayram sevincimizin; sağlıklı, huzurlu ve güzel yarınların müjdecisi olmasını temenni ediyor; Memleketimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbî muhabbetlerimle tebrik ediyorum. Hep birlikte güzel yarınlara... Hayırlı bayramlar Türkiye!”