Muharrem İnce, CHP'ye dönecek mi? Tanju Özcan konuştu

Muharrem İnce, CHP'ye dönecek mi? Tanju Özcan konuştu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce'nin eski partisine dönüşüne ilişkin konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu döneminde CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin eski partisi CHP'ye dönüşüne dair konuştu.

"YÜZDE 99 PARTİME GERİ DÖNECEĞİM"

Tanju Özcan, CHP’ye dönüş talebi ile ilgili dilekçesini CHP Bolu İl Başkanlığı'na teslim ettiğini açıklayarak şöyle dedi:

"Şu an ben tüzüğün aradığı şekilde geri dönüşümü talep ettim. Zannediyorum önümüzdeki hafta parti meclisine sevk edilecek. Orada da oylama yapılacak. Dönmem için karar çıkarsa yüzde 99 partime geri döneceğim, diyebilirim"

"CHP NASIL BENİM BABAEVİMSE, ÖZGÜR ÖZEL'İN BABAEVİYSE MUHARREM İNCE'NİN DE BABAEVİ"

Muharrem İnce’nin de CHP’ye geri dönmesini temenni ettiğini de söyleyen Tanju Özcan, şunları söyledi:

"Muharrem İnce ile geçen gün telefonla konuştuk. Bana yeni sürecin benim için hayırlı olması dileğinde bulundu. Dönüp dönmeyeceği konusunda net bir şey konuşmadık ama ben dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Sayın Genel Başkanımızın babaevine dönme tabiri çok güzel oldu. CHP nasıl benim babaevimse, Özgür Özel’in babaeviyse en az bizim kadar Muharrem İnce’nin de babaevi. Artık ayrı gayri olmaması lazım.

"EĞER PARTİYE DÖNERSE KENDİ DÖNÜŞÜM KADAR SEVİNİRİM"

Ayrı parti kurarak sonuç almanın çok kolay olmayacağını Muharrem İnce gibi tecrübeli bir siyasetçi de görmüştür. Eğer partiye dönerse kendi dönüşüm kadar sevinirim. Muharrem İnce bu partinin değerlerinden bir tanesi, partinin evlatlarından bir tanesi. Yetenekli bir siyasetçi ve halk tarafından beğenilen bir siyasetçi olduğunu biliyoruz. Dönmesini hemen hemen her üye ister ben de Muharrem İnce'nin CHP'ye dönmesini istiyorum çok istiyorum."