Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa programları iptal edildi! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama

Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa programları iptal edildi! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa programları iptal edildi.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa'daki programları yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle tamamen iptal edildi.

Bizim TV'nin aktardığına göre, seçim çalışmaları için İzmir’e giden ancak tansiyonu yükselen Muharrem İnce’ye "kalp krizi" riskine karşı dil altı ilacı verildiği öğrenildi.

İnce, doktorunun tavsiyesi üzerine Ankara’ya dönüyor.

Öte yandan İnce'nin Basın Danışmanı Oğuz Uçar, ''Uyduruyorlar'' diyerek, söz konusu haberlere açıklık getirdi.

"ÖNEMLİ BİR SORUN YOK"

Cumhuriyet'e konuşan Muharrem İnce'nin Basın Danışmanı Oğuz Uçar konuya ilişkin, ''Muharrem Bey'in genel sağlık durumuna ilişkin önemli bir sorunu yok. İptal söz konusu değil.'' şeklinde konuştu.

"UYDURULUYOR"

Muharrem İnce'nin kalp krizini geçirme riskine karşı kendisine dil altı hapı verildiği iddialarını yalanlayan Uçar, ''Şu anda her şey uyduruluyor. Detaylı açıklamayı kamuoyu ve basınla paylaşacağız'' şeklinde konuştu.

"BU ÜLKENİN GAZETECİLERİ, SAVCILARI NEREDESİNİZ?"

Saatler sonra Muharrem İnce'den de açıklama geldi. İnce şöyle dedi:

"45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim."

ekran-goruntusu-2023-05-10-172422.png