Mülteci krizi büyüyor: Ankara'da gündem olan o görüntüler! Küfürler savurdu

Türkiye'ye son günlerde çok sayıda mülteci girişi olurken kayıtlı ve kayıtsız işlediği suçlar da hızla yükseliyor. İddiaya göre Ankara'da çekildiği belirtilen görüntülerde bir vatandaş Suriyelilere küfür ederek evine göndermesi sosyal medyada gündem oldu

Türkiye'ye son günlerde çok sayıda mülteci girişi olurken kayıtlı ve kayıtsız işlediği suçlar da hızla yükseliyor. İddiaya göre Ankara'da  çekildiği belirtilen görüntülerde bir vatandaş Suriyelilere küfür ederek evine göndermesi sosyal medyada gündem oldu.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde geçtiğimiz günlerde iki grup arasında meydana gelen kavga büyüyerek bir gencin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanmıştı.

Ölüm haberinin ardından Altındağ ilçesi karışmış, sokağa çıkan öfkeli bir grup, Suriyeli ve Afganların evlerini, dükkanlarını yağmalamış ve araçlarını ateşe vermişti.

Ankara'daki olaylar Emniyet'in çabasıyla sona ererken Suriyeli ve Afganlara karşı tepkiler hızla büyüyor.

SURİYELİ GENÇLERE KÜFÜRLER SAVURDU

"Mülteci istemiyoruz" seslerinin yükselmesine neden olaylardan sonra şimdi de bir Türk vatandaşının yolda gördüğü 2 Suriyeli gence küfür ederek eve gönderdiği görüntüler gündem oldu.