Murat Kurum gaf rekortmenliğine koşuyor! Beykoz'u Avrupa'ya taşıyınca İmamoğlu yerinde duramadı

AKP İstanbul adayı Murat Kurum yaptığı gaflarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kurum şimdi de Beykoz'u Avrupa yakasına taşıdı. İmamoğlu ise bu durum karşısında kendisini tutamadı.

AKP İBB adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında bir gaf daha yaptı. Kurum, şehirdeki 'dönüşüm' örneklerini anlatırken Beykoz'u Avrupa Yakası'nda bulunan ilçelerden biri olarak gösterdi.

Kurum'un TRT Haber'e konuk olduğu programa İstanbul'un Beykoz ilçesiyle ilgili yaptığı 'gaf'ı damga vurdu.

Kurum, İstanbul'daki "kentsel dönüşüm" uygulamalarını örnekler vererek anlattığı sırada Beykoz'u kentin Avrupa yakasında bulunan ilçelerden biri olarak saydı.  

"GEÇELİM KARŞIYA, BEYKOZ..."

Kurum, şu ifadeleri kullandı:

"Kadıköy'de 15 bin konutluk şantiyenin bugün bitme aşamasına geldiğini görürsünüz. Üsküdar'da, Kirazlıtepe'de bizim eserimizi görürsünüz. Ümraniye'ye gittiğinizde bizim dönüşüm projemizin yürüdüğünü görürsünüz. Ataşehir'e baktığımızda, konutların yükseldiğini görürsünüz. Geçelim karşıya; Beykoz'un bütün mülkiyet sorununun Bakanlık nezdinde çözülmüş. Beykoz Tokatköy'deki dönüşümü görürsünüz."

 

"BUGÜN ANADOLU YAKASINDA'YIZ"

Rakibi Ekrem İmamoğlu ise bu gafın ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Seçim programı ile ilgili bilgi veren İmamoğlu çektiği videolu mesajda Beykoz'un Anadolu yakasında olduğunu vurguladı ve şöyle dedi:

"Bugün Anadolu Yakası’ndayız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile önce Ümraniye ziyaretimiz olacak, sonra da 16.30’da Beykoz Paşabahçe’de halk buluşmamız var. Tüm hemşerilerimiz davetlidir."

ekran-goruntusu-2024-03-01-163656.png