Naci Görür, İstanbul adayı mı oluyor? Canlı yayında hangi partiden teklif geldiğini açıkladı

Prof. Dr. Naci Görür'e yerel seçimlerde başkan adayı olması için iki partiden teklif geldi. Peki Görür'e hangi şehirlerden teklif geldi ve deprem uzmanı bu tekliflere ne yanıt verdi?

Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerinin birinci yılında tv100 ekranında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının konuğu oldu.

ekran-goruntusu-2024-02-06-224356.png

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili yerel yöneticilerin deprem üzerine çalışmalarının olup olmadığı konusunda yurttaşları uyaran ve takip edin diyen Görür, kendisine gelen adaylık tekliflerini de canlı yayında açıkladı.

İYİ PARTİ'DEN İBB, CHP'DEN ELAZIĞ ADAYLIĞI TEKLİFİ

Yerel seçimlerde başkan adayı olması için deprem uzmanına iki parti teklif götürdü. O tekliflerden biri İYİ Parti'ye diğeri CHP'ye ait. 

ekran-goruntusu-2024-02-06-224402.png

"BEN PARTİLER DIŞI, SİYASET DIŞI KALMALIYIM Kİ HERKES DİNLESİN"

Görür aldığı tekliflerle ilgili şöyle konuştu:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklif edildi. İBB'yi İYİ Parti, Elazığ'ı CHP teklif etti. Teklifler oldu. Çok teşekkür ederim. Onore ettiler beni. Kabul edip etmemek değil. Benim yoluma, yöntemime, inancıma ters. Ben partiler dışı siyaset dışı olmalıyım ki beni AK Partili de dinlesin CHP'li de MHP'li de. Beni takip eden insanların önemli bir kısmı AK Partili önemli kısmı MHP'li. Yazıyorlar Allah razı olsun diye. Seviyorlar. Partinin adamı olabilir miyim yani? Naci Görür olarak bir oyum var o ayrı ama bu deprem belasını başımızdan def edeceksek Türkiye Cumhuriyeti olarak hükümetiyle muhalefetiyle siyaseti bu işin dışında bırakmak lazım."