Nagehan Alçı'dan zehir zemberek sözler! Bu sözler Rasim Ozan Kütahyalı'ya mı? Adi hırsız, yalancı, dolandırıcı, sülük…

Nagehan Alçı'dan zehir zemberek sözler! Bu sözler Rasim Ozan Kütahyalı'ya mı? Adi hırsız, yalancı, dolandırıcı, sülük…

Nagehan Alçı açtı ağzını yumdu gözünü. Ağzına geleni sayan ve "Adi hırsız, yalancı, dolandırıcı, sülük…" ifadelerini kullanan Alçı'nun bu sözleri kime söylediği merak edildi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, isim vermeden öyle ifadeler kullandı ki herkes şok oldu. Sosyal medyada Alçı’nın hedef aldığı ismin eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

"ADİ HIRSIZ BAZEN ÖYLE YAKININIZA GİRER Kİ KÖR OLURSUNUZ"

Paylaşımında isim vermeden bir kişiyi hedef alan Alçı, "Bir kriminel kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz..." dedi.

"ŞEYTANİ BİR DOLANDIRICI"

Alçı’nın paylaşımında yer alan "Sülük" ve "Şeytani bir dolandırıcı" gibi ifadeler de göze çarptı.

Sosyal medyada Alçı’nın, geçtiğimiz sene boşandığı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’yı hedef aldığı yönünde yorumlar yapıldı.

Alçı'nın paylaşımı şu şekilde:

"Bir kriminel kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz… Öyle bir körlük ki hem de! Yıllarca en yakınınızdakinin nasıl bir sülük, ne şeytani bir dolandırıcı, ne profesyonel bir yalancı olduğunu görmemişsiniz… Ama adalet var. Suç cezasız kalmaz…"

na.webp

ROK'LA BOŞANMIŞLARDI

2010 yılında evlenen Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı çifti, geçtiğimiz sene tek celsede evliliklerine nokta koymuştu.

13 yıllık evliliğin sona ermesiyle ilgili Alçı, “Anlaşmalı, dostça, güzel bir şekilde bitirdik" demiş, Kütahyalı da, "Güzel, dostça, anlaşmalı olarak boşandık. Her şey iyi" ifadelerini kullanmıştı.