Nedim Şener'e koruma mı verildi? Sedat Peker ve Nedim Şener tartışmasından sonra tuhaf sızıntı

Nedim Şener'e koruma mı verildi? Sedat Peker ve Nedim Şener tartışmasından sonra tuhaf sızıntı

Suç örgütü lideri Sedat Peker ve gazeteci Nedim Şener arasındaki 'pislik' tartışması büyüdü. Nedim Şener'in koruma istediğine dair belge paylaşılırken, Şener "Benim bile haberim yok" dedi.

Sedat Peker, Nedim Şener'in kendisine 'pislik' dediği duyumları üzerine Nedim Şener ile tartışma başlattı. Şener ise Peker'e "Sana pislik demedim ama senden özür dilemem" diyerek korkusunun olmadığını söyledi. 

Yaşanan tartışmaların ardından Peker, Şener'i de radarına aldığını söyleyerek AKP'li eski vekil Metin Külük ile görüştüğünü iddia ettiği bir telefon kaydını paylaştı.

Bugün ise ilginç bir olay yaşandı. Gazeteci Nedim Şener'in polis koruması istediğine ilişkin belge sosyal medyaya sızdı. Paylaşımı Ahmet Aziz Nesin yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nedim Şener ise şöyle dedi:

"BENİM BİLE HABERİM OLMAYAN ADIMIN GEÇTİĞİ YAZIŞMA"

"Çok ilginç, benim bile haberim olmayan adımın geçtiği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile mahkeme arasında geçen ve içeriğinden haberdar olmadığım bana ulaşmayan yazışma; hem de ekran görüntüsü olarak Almanya’da firari FETÖ ve PKK yaltakçısı olan birinin eline geçebiliyor."

ekran-goruntusu-2022-06-30-001617.jpg

"BELGE EKLERİYLE KİMLERİN ELİNDE?"

"Bilgim olmayan, bana bilgi verilmeyen, hiç bir şey sorulmayan, bugün tarihli hakkımdaki polis tahkikat tutanağının, hem de Emniyet’te çekilmiş ekran görüntüsü FETÖ ve PKK yaltakçısı Ahmet Aziz Nesin’in eline nasıl geçti, belge ekleriyle başka kimlerin elinde?"

"BELGE SAHTE BÖYLE BİR KOMİSER DE YOK"

"FETÖ ve PKK yaltakçısı Ahmet Nesin, belge sahte. Böyle bir tahkikat yapılmamış ve İEM’de Ahmet Er adında bir komiser de yok. Nasıl bir planın parçasısın sen. FETÖ’cülerle ilişkini biliyoruz da sahte doküman servis etmek ne? Sen mi hazırladın, sana gönderildi mi açıkla!"

ekran-goruntusu-2022-06-30-001657.jpg