Nihat Hatipoğlu'nun durumu kötü mü?: Dua istiyorum!

Nihat Hatipoğlu'nun durumu kötü mü?: Dua istiyorum!

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun ciğerlerinde yaşadığı sorun nedeniyle tedavi gördüğü asistanı tarafından sosyal medya sayfasından açıklandı.

Nihat Hatipoğlu ile ilgili sosyal medyada corona virüsü olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Nihat Hatipoğlu’nun sosyal medya hesabından ise bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda ”Ya Şafî… Hocamız tedavi görüyor.. Duanızı rica ediyoruz..” açıklaması yapıldı. Çıkan iddialar üzerine Hatipoğlu’nun asistanı basın açıklaması yaparak şu ifadelri kullandı: “Nihat Bey’in ciğerlerinde bir sorun vardı. Corona virüsü şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Hatipoğlu’nun sonuçları negatif çıktı” dedi.

Hatipoğlu'nun resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda "Dostlar, Rahatsızım tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam" ifadeleri kullanıldı. Bir başka mesajda ise "Ya Şafî... Hocamız tedavi görüyor.. Duanızı rica ediyoruz.." denildi.

Hastalık haberinin yayılmasından sonra ise birçok kişi, "Nihat Hatipoğlu koronavirüse mi yakalandı, hastalığı nedir?" diye sormaya başladı. 

Hatipoğlu'nun paylaştığı fotoğrafta maske takmaması ve kalabalık bir ortamda olması da dikkat çekerken, fotoğrafın güncel olup olmadığı bilinmiyor.