O görüntü çok konuşuldu... Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş'ın elini sıkmadı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın elini sıkmadığına dair görüntüler gündeme bomba gibi düştü.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adaylığı için ismi en çok geçen iki ismi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş, İstanbul Maltepe'deki "Milletin Sesi" mitingine tıpkı diğer belediye başkanları gibi katıldılar. 

Ancak öyle bir görüntü sosyal medyada yayılmaya başladı ki görenler iki popüler isim arasında bir sorun olup olmadığını sorgular oldu...

Görüntülerde Ekrem İmamoğlu'nun Mansur Yavaş'ın elini sıkmadığı, Yavaş'ın ise başını çevirdiği görülüyor. 

MİTİNG ÖNCESİNDE YAN YANA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

İktidar yanlılarının dolaşıma soktuğu görüntüler aslında sanıldığı gibi değil. Çünkü İmamoğlu ve Yavaş mitingden saatler önce diğer 8 büyükşehir belediye başkanı ile bir arada fotoğraf verdiler. O fotoğrafta sadece koronavirüs karantinasında olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yer almadı. 

ÖNCEDEN GÖRÜŞTÜKLERİ İÇİN YAVAŞ, GÜRÜN VE ALBAYRAK'IN DA ELİNİ SIKMIYOR

Ayrıca belediye başkanlarının çektirdiği fotoğrafta İmamoğlu ile Yavaş yan yana durdu. 

Dolaşıma sokulan videoda İmamoğlu, zaten önceden görüşüp selamlaştıkları Mansur Yavaş'ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ünün de elini sıkmıyor. Yani aslında iki popüler ismin arasında herhangi bir soğukluk yok.