OnlyFans, bu da OdtuFans! Para karşılığı...

OnlyFans, bu da OdtuFans! Para karşılığı...

Müstehcen görüntülerin para karşılığında paylaşıldığı OnlyFans'a karşı ODTÜ'de okuyan bazı öğrenciler OdtuFans oluşumunu başlattı.

Odtufans, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olmayı başardı. ODTÜ’lü bazı öğrenciler, "Odtufans" isimli bir internet sitesi kurdu. "Odtufans", onlyfans-vari bir girişim olarak görüldü. 

ODTÜ'lülerin yeni girişimi, sosyal medyada ses getirdi. Peki, Odtufans'ın içeriği ne?

fzgwpc4x0aenwfg6767676676-5t4v.jpg

ODTUFANS'TA NE VAR?

ODTÜ’lü bazı öğrenciler, "Odtufans" isimli bir web sitesi kurdu. ODTÜ'lülerin Onlyfans-vari girişimi Odtufans'ta belirli bağış miktarlarına ulaşıldıkça sansürlü çıplak görüntüler sansürsüz bir şekilde yayınlanıyor. Sitede, "Bu site ile kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası yapıyoruz." açıklaması yer alırken, ODTÜ'lüler bağışlarla ise yüksek lisans eğitimlerinin destekleneceğini belirtiyorlar. Odtufans, Ekşi Sözlük'te gündem olmuş durumda.

fzg5-qkwaacjzyq-545-jtow.jpg

Odtufans'ta belirlenen bağış miktarına ulaşıldıkça sansürlü çıplak görüntülerin sansürsüz halleri yayınlanıyor. Sitenin girişinde şöyle bir açıklama bulunuyor;

"KADIN BEDENİNİN POLİTİKLEŞTİRİLMESİNE KARŞI BİLİNÇLENDİRME KAMPANYASI"

"Bu site ile kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası yapıyoruz. Kadın kendi bedeni üzerindeki tek karar merciidir. bedenin politikleştirilmesine ve sansürlenmesine karşıyız. Aşağıdaki her bir tierin açılması için belli bir bağış toplanmasını bekliyoruz. Bağışlarınız yüksek lisans eğitimimizi destekleyecektir.”

fzg5-rowaamhn4n-554545-yemc.jpg

Odtufans sitesine halihazırda erişim sağlanamıyor.