Onursal Adıgüzel, PM adaylığı ile ilgili kararını açıkladı

Onursal Adıgüzel, PM adaylığı ile ilgili kararını açıkladı

CHP'li Onursal Adıgüzel, PM adaylığı ile ilgili önemli bir karar aldı ve bu kararını X hesabından duyurdu.

CHP 38. Olağan Kurultayı'ının ikinci gününde delegeler, PM adayları ve YDK adayları için sandık başına gidecek ve oylarını kullanarak partinin en yetkili organlarını görevlendirecek.

PM ve YDK adayları için başvurular sürerken dikkat çeken bir çıkış seçim sürecinde tartışmaların odağında olan isimlerden biri olan ve seçim sonrası görevinden ayrılan Onursal Adıgüzel'den geldi.

"ADAY OLMAMA KARARI ALDIM"

CHP'li Onursal Adıgüzel, PM adaylığı ile ilgili önemli bir karar aldı ve bu kararını X hesabından duyurdu. Adıgüzel PM'ye aday olmayacağını açıkladı ve şöyle dedi:

"2012 yılında Gençlik Kolları yöneticisi iken göreve başladığım Parti Meclisi Üyeliği’ne bu dönem partimizin milletimize umut olmak adına başlattığı değişim sürecine katkı sunmak için, genç arkadaşlarımızın etkin görev alma taleplerini dikkate alarak aday olmama kararı aldım.

Yeni görev alacak arkadaşlarımızın partimizi başarıya ulaştıracaklarına yürekten inanıyor ve başarı diliyorum. Üye olduğum ilk gün duyduğum heyecanla partimiz için bir nefer olarak sokak sokak çalışmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim."

ekran-goruntusu-2023-11-05-200116.png