Özdağ: Gülen bana bir çanta para gönderdi

Özdağ: Gülen bana bir çanta para gönderdi

Ak Parti eski genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ, Fethullah Gülen'in kendisine bir çanta dolusu para gönderdiğini ancak kendisinin kabul etmediğini söyledi.

Ak Parti'den ayrıldıktan sonra Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak göreve gelen Selçuk Özdağ, Gülen'in vekil adayı olduğunda seçim çalışmaları için kendisine bir çanta dolusu para gönderdiğini belirtti. Parayı almadığını söyleyen Özdağ "Selçuk alma dedim. Sen kimsenin vekili olma, sen sadece ve sadece Manisalıların, milletin vekili ol’ dedim" şeklinde konuştu.

TV5 ekranlarında Mustafa Yılmaz'ın sunduğu Ankara Kulisi programında konuşan Eski AKP Milletvekili ve Selçuk Özdağ şöyle konuştu;

"Devletin okulu cemaatin okulundan daha iyi olmalıydı. Ben onların organizasyonlarında bir defa bulundum, bir daha da gitmedim. "Ben milletin temsilcisiyim, milletin vekiliyim bir daha gitmem" dedim. Vekil adayı olduğum dönemde seçim çalışmalarında kullanmam için Gülen tarafından bana bir çanta para gönderildi. Parayı reddettim, yanımda arkadaşlarım da vardı. Bu para benim değil götürün hayır kurumlarına dağıtın dedim. Ertesi sabah beni aradılar ve çok kızgındılar. Ben o parayı reddettim."