Özgür Özel'den A Haber'e sert tepki: Size meydan okuyoruz

Özgür Özel'den A Haber'e sert tepki: Size meydan okuyoruz

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, HDP’ye yönelik operasyona ilişkin açıklamaları nedeniyle hedef gösterilmesine sert çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, A Haber'in, kendisini elinde silah ile 'PKK'li bir terörist' gibi göstermesini eleştirerek, "Biz bir santim eğilirsek siz Türkiye’ye diz çöktüreceksiniz. Buna izin vermiyoruz. Korkutmak için yaptığınız, sindirmek için yaptığınız her hadsizliğe karşı, size meydan okuyoruz. Cürmünüz kadar yer yakamazsınız. Sarayın muhalefeti sindirmek için psikolojik operasyon aletine dönüştürdüğü medya gruplarından korkmuyoruz" dedi.

“SİZE MEYDAN OKUYORUZ”

Özel özetle  şunları söyledi:

“AKP ve MHP’nin yetkilileri tarafından son derece saldırgan üslupla siyasete alet edilen bu operasyonu eleştiren herkese saldırılıyor. İktidar partisine yakın medya grupları, akıl almaz bir biçimde fotomontaj resimlerle saldırıp, terörle partimizi ve şahsımı ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Bu küstahlığın, hadsizliğin, terbiyesizliğin hesabı kanun önünde sorulur. Yapılan işin gazetecilik olmadığı, utanç verici bir iş olduğu ortadadır. Bunun adı gazetecilik değil. Bunun hesabı sorulur. Hepsinin gözünün içine baka baka söylüyorum. Bir kelime eksik konuşmayacağız, bir santim eğilmeyeceğiz, bir adım geri gitmeyeceğiz. Biz bir santim eğilirsek siz Türkiye’ye diz çöktüreceksiniz. Buna izin vermiyoruz. Korkutmak için yaptığınız, sindirmek için yaptığınız her hadsizliğe karşı, size meydan okuyoruz. Cürmünüz kadar yer yakamazsınız. Sarayın muhalefeti sindirmek için psikolojik operasyon aletine dönüştürdüğü medya gruplarından korkmuyoruz” 

A HABER'İN PROVOKATİF HABERİ İÇİN TIKLAYIN