Özgür Özel, 'duygusal kopuş'un tarifini yaptı

Özgür Özel, 'duygusal kopuş'un tarifini yaptı

CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan parti grup başkanı Özgür Özel, duygusal kopuşun tanımını verdiği toplumsal bir örnekle anlattı.

CHP Genel Başkanlığı için adaylığını ilan eden Grup Başkanı Özgür Özel, gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalında konuştu. Meral edilen sorulara yanıt veren Özel, son zamanlarda parti içinde dile getirilen "duygusal kopuş" tanımının ne olduğunu verdiği toplumsal bir örnekle anlattı.

Özgür Özel'e göre 'duygusal kopuş' şu şekilde:

"Evde kavga ediyorsunuz. Çarpıyor kapıyı gidiyor. Niye çarpıyor? Gittiğini bil diye çarpıyor. Koşup peşinden gidesin diye çarpıyor. Hiç olmazsa kapının kapandığını duyasın, pişman olursan iki parmak açık bırakasın diye çarpıyordu. Eskiden seçmen tepkisi böyleydi. Çarpıyordu, "gidiyorum bak" diye. Köşe başında sinirli sinirli duruyor, iki tur atıyordu. "Ya kusura bakma, gel" deyince geliyordu. Ya da kapıyı iki parmak aralayınca "neyse" deyip giriyordu. Şimdi sessizce gitti. Duygusal kopuş dediğim o. Bir sorun yaşadık biz. Çıt yaptı, duymadım bile ben. Kapıyı çekti gitti. Karanlık bir sokakta kayboluyor. Duygusal kopuş bu. Fark etmezsen, ya da görmezden gelirsen geçen sefer gibi sanırsan bir daha bulamayacaksın onu gidecek. Ben o karanlık sokağın peşinde koşanım."