Özgür Özel ve Murat Karayalçın ne konuştu?

Özgür Özel ve Murat Karayalçın ne konuştu?

CHP Genel Başkanlığına adaylığını ilan eden Grup Başkanı Özgür Özel ve SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın arasındaki görüşme sona erdi. Peki, ikili görüşmede ne konuştu?

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın ile bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Karayalçın ve Özel, basın mensuplarına açıklama yaptı.

"FİKİRLERİNİ ALMAK SON DERECE KIYMETLİYDİ"

Görüşme sonrası açıklama yapan Özel, "Tutum belgemiz öneri ve iddialarımızı ortaya koyuyor. Fikirlerimizde Karayalçın'dan esinlendiğimiz kısımlar oldu. Fikirlerini, önerilerini almak son derece kıymetliydi" dedi.

Karayalçın, Özel'in CHP Genel Başkanlığına aday olacağını ilan etmesi sonrası tebrik mesajı gönderdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"15 Eylül günü sayın Özel ile sayın Öymen (eski CHP PM Üyesi Örsan Öymen) adaylıklarını açıklamışlardı. Ben de kendilerine birer ileti göndererek kutlama dileklerimi sunmuştum. Bugün Özgür Bey nezaket gönderdi. Arkadaşlarıyla birlikte beni ziyaret etti. İçinde bulunduğumuz sürecin, CHP içerisinde yapılması gereken düzenlemeleri, orada Türkiye siyasetini, yerel yönetim seçimlerinin önemini bir sohbet ortamında değerlendirdik."

"ÖZEL'E VE ARKADAŞLARINA BAŞARI DİLEKLERİMİ SUNUYORUM"

Karayalçın ayrıca, "Sayın Özgür Özel, benim çok sevdiğim, çok beğendiğim, çok değer verdiğimiz bir partilimiz, parti büyüğümüz, parti yöneticimiz. O nedenle kendisiyle böyle bir görüşme, sohbet yapmaktan çok büyük bir memnuniyet duydum. Sayın Özgür Özel’e ve arkadaşlarına en içten başarı dileklerimi sunuyorum. Ziyaretleri nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.